Verse producten

Nieuw binnengekomen zijn een 40-tal tuiglederen riemen in diverse kleuren in de breedtes 4 en 3,5 cm. Kwaliteit en prijs zonder twijfel !
Lengte ter plekke aanpasbaar en een diversiteit van ca. 200 stuks op voorraad !

Daarnaast een aantal prachtige glanzende lederen riemen van degelijke kwaliteit in de goedkopere klasse, alsmede een aanvulling van de bekende mooie riemen van Castillo Valere. (Echt-Leder voor prijzen vanaf € 12.50 )

Verder hadden de jongens- & meisjesapplicaties weer verfrissing nodig en zijn er mooie nieuwe applicaties & patches binnengekomen,
en dit voor prijzen zoals u ze op de markt terugvind (zelfde leverancier).

Binnen het kleinvak assortiment is er een aanvulling op het gebied van tasgespen binnengekomen, alsmede 20 mm brede dubbelzijdige klittenband in de kleuren zwart en wit. Natuurlijk zijn alle Amann Mettler naai- en borduurgarens weer aangevuld, als ook de complete ritsencollectie.

Ook op veler verzoek lanyards oftewel keycords met een handige clip- en veiligheidssluiting in de nek. Desgewenst is een aanpassing met karabijnhaak mogelijk tegen een kleine meerprijs. (Het sleutelassortiment en accessoire-bereik is trouwens weer verdubbeld).

Ook de tassen op de rekken buiten zijn aangevuld met de nieuwe collectie, terwijl ik een aantal tassen nu kan aanbieden voor een wel heel aantrekkelijke actieprijs, terwijl ook de portemonnees een aantal mooie aanbiedingsprijzen hebben gekregen…

De zomer en najaarscollectie van shawls/ sjaals is uitgebreid en gaan weg
vanaf € 6.95.
En voor nog een Euro minder bent u eigenaar van een bundeltje heren- of damessokken. Er zijn trouwens prachtige exclusieve sport-, polo- en golfsokken binnengekomen welke maar € 5.95 per paar kosten.

Een kwalitatief goedkoop schijntje ten op zichte van de veeleisende reguliere handel in de stad? Ontdek …..

Aanvullend 10 nieuwe prachtige slanke Fossil sieraden met daarnaast in huis gemaakte lederen surfers-armbanden.

En Natuurlijk:

De gelukkige vakantie is voorbij en Wederom Weer heet ik u van harte Welkom !

Author: Joep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *