Tassen|Riemen|Portemonnees

Ik werk samen met tasproducenten als Bear Design, Van Bommel Lederwarenfabriek en Daniël Ray om m’n klanten te kunnen blijven voorzien van leuke seizoenstassen, kwalitatief hoogwaardige lederen tassen, kleinlederwaren zoals portemonnees,  sleuteletuis, visitekaartjeshouders, brillenetuis en modesjaals.

Broekriemen, ceintuurs, hunterriemen, gebolde riemen, extra lange riemen allen met een variëteit aan gespen en doorgestikte riemen.

Mijn huisselectie lederen riemen garandeert een meer dan uitstekende kwalititeit en alle riemen kan ik voor u inkorten zodat ze voordelig en aangenaam zitten.

 

Heeft u een gebruikte riem welke gerepareerd moet worden of welke enkele extra gaten benodigd, dan houd ik me aanbevolen. Verder 2 grote rekken helemaal vol met riemen..

Koopt u riem bij mij, dan maak ik ze ter plekke ( of terwijl u winkelt in het gezellige Swalmen) voor u op maat. Het is trouwens vaak interessant om de riem waaraan u gehecht was, gewoon mee te nemen voor de perfecte pasmaat en/of gatenafstand.

Ennuh, je bent Het zeker Waard om jezelf Kwaliteit te Gunnen…….

Dun Hook

 

Joep

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonPersoonlijk Blog