Stomerij

Alleen de draak van Beesel stoomt meer ?

Als stomerijdepot werk ik nauw samen met Van Hal Stomerij uit Helden-Beringe. Waarom ? Omdat dit bedrijf een spiegelende servicegraad ambieert. Ik noem het wel eens vertrouwde kwaliteit !

Particulieren, bedrijfsleven en vereniging kunnen bij me terecht om hun textiel te laten reinigen. Van Hal is gespecialiseerd in gordijnenreiniging en verzorgd daarnaast o.a. de reiniging van:

tapijten en vloerdelen, vitrages, lamellen en jaloezieën, dekbedden, dekens, slaapzakken, waterbedhoezen. Ook wordt dons bijgevuld van dekbedden en h en hoofdkussens. We reinigen suède & leder, avond- en bruidskleding.

Tevens wordt kleding desgewenst waterafstotend gemaakt en kunnen we deze voorzien van vuil- en waterafstotende Scotchgard.

Alle soorten wasgoed kunt u bij me inleveren en tevens worden desgewenst overhemden gewassen en gestreken

Een veelvoud van kledingreparaties en stoppage kunt u aanbieden.

De Van Hal Brutoadviesprijzen  zijn zeer scherp gesteld en concurrerend te noemen (een actuele prijslijst ligt ter inzage in mijn winkel).

Het op weekdagen ingeleverde textiel wordt op woensdag en vrijdag bij me afgehaald door Van Hal, terwijl deze op vrijdag en woensdag weer fris retourneren.

Alle kleding met kleerhanger wordt voorzien van een plastic afdekhoes en stof- en vuilvrij opgehangen in een separate ruimte in mijn schoenmakerij….

Verder wordt de kwaliteit van dienstverlening gewaarborgd doordat Van Hal, als  stomerij, erkend en aangesloten is bij de NETEX .

Laatselijk is er een prachtige bedrijfsfilm van partner van Hal gemaakt waarop u helaas niet kunt zien hoe hard deze collega’s moeten werken om voor slechts enkele euro’s een maximaal resultaat te bewerkstelligen. Respect :

 

One comment

  1. Arjen schreef:

    Hallo Joep,

    Mooie site. Er zijn nog niet zo veel schoenmakers die er zo veel werk van maken.

    Veel succes en goede zaken,

    Arjen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonPersoonlijk Blog