Schoenservice

Met ruime ervaring en enkele zorgvuldig gekozen machines, alsmede de toepassing van o.a. ambachtelijke kwaliteiten, verzorg ik uw schoenreparaties sedert 2009. Alle schoenen worden in huis gerepareerd, aangepast of verbeterd !

Zorgvuldigheid, service, kwaliteit en flexibiliteit staan dan ook voorop. Aangezien ik zelden werk volgens het ‘klaar terwijl u wacht systeem’ moet u afhankelijk van de reparatie rekening houden met een wachttijd van enkele dagen, uren of minuten, waarbij aan kwaliteit geen concessie wordt gedaan.

Lever altijd beide schoenen in want u loopt een erg grote kans dat u ze beiden kosteloos in gepoetste staat mag terugontvangen.

Naast de gebruikelijke reparaties als het zetten van hakken, zolen, teenstukken of het vervangen van complete onderwerken, kunt u bij me terecht voor inplakzolen, hielvoeringen, verfwerk, oprekken, verhogingen, verlagingen, hakopbouwen, vilttongen, opvullen/ vernauwen voorvoet, weghalen verhogingen, talonettes, ritsen vervanging of reparaties, lijmlapjes, klein fourniturenwerk, veterlusjes, machinaal stikwerk of handstikwerk, hak beschermhoesjes en reparaties en aanpassingen van een veelheid van overige producten zoals bijvoorbeeld tassen, riemen en jassen.

Als NSV-lid werk ik volgens de richtlijnen en algemene voorwaarden van de Nederlandse Schoenmakers- Vereniging welke u in de “footer” (net zoals de voeten) onderaan de website kunt terugvinden.

5 comments

 1. D. schreef:

  Goede service en kwaliteit. Mijn pumps zijn super gemaakt, zelfs de mogelijkheid gehad om zelf de zool uit te kiezen. Zeer tevreden!

 2. Joop van Rijn schreef:

  Hallo Joep,
  Ik heb je site bekeken, en die is super mooi !
  Ook heb je een mooie zaak daar, ziet super mooi uit allemaal.
  We komen snel een kopje koffie drinken, en……. als we schoenen gemaakt moeten worden……. Jij staat dan op de eerste plaats !
  Groet,
  Joop van Rijn

 3. Sjef Wolters schreef:

  Joep,

  Ik heb je site nog eens goed doorgekeken en ik kan niets anders zeggen dan dat hij er gelikt uitziet. Mijn complimenten.

  Groet,

  Sjef Wolters,
  Jan van Velden & Co BV.

  • admin schreef:

   Dank je Sjef !

   In de riddertijd streed men met opgeslagen helmklep, zodat iemands gelaat zichtbaar was en wist met wie men te doen had.
   Tegenwoordig overwinnen onze klanten, doordat we met open vizier strijden om een mooie prijs/kwaliteitsverhouding mogelijk te maken.

   Dank je voor jou/ jullie ondersteuning !

   Groeten,

   Joep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonPersoonlijk Blog