Schoenen verven

Graag wil ik een tweetal producten introduceren, welke geschikt zijn om uw lederen schoenen te verven.

Als eerste biedt ik een zogenaamde indringverf aan van huisleverancier VG, welke in 3 kleuren (zwart, bruin en blauw) verkrijgbaar is, waarmee alle soorten leder (behalve suède en lakleer) geverfd kunnen worden. Het is aan te bevelen uw nieuwe of gebruikte schoeisel eerst met een ledercleaner goed schoon en stofvrij te maken. Om plooien weg te werken eerst de schoenen opvullen met papier of stof.

In de verpakking zit een zgn. dobber om uw schoenen mooi gelijkmatig mee te kunnen verven. Indien nodig kunt u de behandeling herhalen. Als u daarna de schoenen oppoetst met VG schoencrème krijgt een goede bescherming en mooie glans.

Naast de indringverf kunt u kiezen uit 28 kleuren elastische lederverf Brush-it (zie indicatiekleuren op kleurkaart beneden). In het glazen flesje bevind zich een kogeltje dat bij goed schudden alle ingrediënten optimaal mengt. Bij deze verf is het belangrijk om de verf gelijkmatig en dun aan te brengen. Indien nodig kunt u het proces beter nogmaals herhalen om een mooier effect te verkrijgen, als dat u in 1 keer een dikke laag aanbrengt.

Author: Joep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *