Rapide producten

Beste klant vandaag een topic over Rapide producten. U heeft ze waarschijnlijk reeds vaker beneden in het houten schoenpoetsrek zien staan en het ontbreekt u aan tijd om de kleine letters te lezen.

Vooraleerst informatie omtrent Rapide ledercrème of Rapide ledervet.

Het is een product dat uitnodigt om regelmatig het leder te onderhouden. Het trekt uitstekend in de poriën van het leer en houdt het soepel en conserveert.

Van oudsher is het een bekend product bij paardliefhebbers t.b.v. zadels en hoofdstellen. Daarnaast is het meer dan uitstekend toe te passen op uw schoeisel, meubels, jassen en tassen.

Met een spons of doek goed inwrijven, enige tijd laten intrekken en zonodig uitwrijven. Als u dit product regelmatig gebruikt blijft het leder soepel en waterafstotend.

 

Daarnaast bestaat er een zogenaamde Rapide lederdressing. Ik verkoop het in een kunststof flacon van 250 ml (links) of een vernevelaar van 500ml (rechts).

Het ontbreken van elke chemische toevoeging maakt een dressing in het bijzonder geschikt voor de fijnere ledersoorten. Het bevat uitsluitend natuurlijke reinigingsmiddelen en diverse zachte en voedzame oliën.

Dit product met een spons of schone doek aanbrengen, goed inwrijven en enige tijd laten intrekken. Daarna met een schone droge doek goed uitwrijven, tot de oorspronkelijke glans is teruggekeerd.

Regelmatig gebruik houdt het leder mooi, levendig en soepel. Door diep indringen wordt het leder gevoed. Altijd op een onopvallende plaats uitproberen, vooral op een nieuw stuk leer !!! Vorstvrij bewaren en uiteraard niet gebruiken op suède of nubuck.

Rapide Lederolie is een product voor het zware en achterstallige lederonderhoud. Trekt zeer goed in het leder en conserveert hierdoor het leder optimaal. Wordt gebruikt voor het onderhoud van dikkere ledersoorten, meestal voor tuigleer, zadels, hoofdstellen, enz. voor de ruitersport.

Gebruiksaanwijzing: Met doekje of kwast goed insmeren. Enige tijd intrekken en zonodig uitwrijven. Eerst proberen op een onopvallende plaats, niet op nubuck en suède gebruiken.

Naast de lederproducten heb ik gekozen voor een product genaamd Rapide Wax Spray en Rapide Wax Coating verkrijgbaar in spuitbus (300ml) danwel in de heerlijke nostalgische “tincan” (150 ml).

Waxcoating/Waxspray is een product voor het onderhoud van waxkleding en andere waxproducten. Het zorgt ervoor dat uw te onderhouden producten weer waterafstotend worden en er weer verzorgd uitzien. Eerst het te waxen artikel goed schoonmaken, indien nodig met water. Laten drogen en de wax goed in de stof inwrijven. (Waxspray eerst goed schudden)

Rapide levert van oudsher mooie kwaliteitsproducten in een nostalgische verpakking tegen scherpe prijzen. Daarom maken ze deel uit van de huisselectie van Dun Hook.

Author: Joep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *