Knellende schoenen

Iedereen heeft het wel eens ervaren: je koopt een paar prachtige schoenen en bij het passen zaten ze heerlijk. Nadat je ze een tijd hebt proberen in te lopen blijken ze toch te knellen, ook al heb je ze pas op het einde van de dag (uw voeten zijn dan het dikst) gepast.

Afhankelijk van de gebruikte materiaalsoorten zijn er een aantal oplossingen voor handen:

Schoeisel van écht leder kan ik een tijd voor u op de schoenoprekker zetten, waarbij dit oprekken wel altijd op uw eigen risico geschiedt. Uw bent uw schoeisel dan 1 a 2 dagen kwijt.

Heeft u last van een uw hak omdat de hiel van de schoen te hard is, dan kan deze vaak vakkundig worden zachtgeklopt of kan er een heerlijke zachte kalfslederen hielvoering worden aangebracht.

Met de knobbeltang kan ik desgewenst plaatselijk meer ruimte creëren.

Combinaties van verschillende materialen en/of stiknaden op uw schoeisel maken het vaak onmogelijk om uw schoeisel zonder schoenscheuren op te rekken met de speciaal hiervoor beschikbare apparatuur.

Daarom verkoop ik tevens een spray die alle knellende problemen soepeltjes oplost:

Walk a way Walk AwayWalkaway maakt alle soorten leer soepel en zacht. De bus moet voor gebruik goed geschud worden. zodat alle ingredienten met zekerheid een juiste menging behouden.

Altijd eerst de kleurechtheid van het leer controleren: d.w.z. eerst uitproberen op een onopvallende plek. Bij eventuele verkleuring van de buitenzijde alleen vanuit de binnenzijde nogmaals testen. Treed dan geen verkleuring op royaal de binnenkant inschuimen ….

Anders op ca. 20 cm afstand spuiten op de buitenzijde op knellende plaatsen. Schuim even laten intrekken en uw schoeisel direct aantrekken en minimaal 5 minuten lopen. Eventueel een aantal malen herhalen. Aangezien het een spuitbus betreft, graag de overige productinformatie op de spuitbus opvolgen.

U loopt weer met elegantie en comfort !

Author: Joep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *