Kledingreparaties

Laat uw gebruikte of nieuwe kleding bij mij repareren en ik gun ze, mét u, een langere levensduur.

Een mooie reparatie of wijziging in of aan uw kleding of textiel word door professionele coupeuses verzorgd met een wachttijd van slechts enkele dagen tegen een gunstige prijs-/ kwaliteitsverhouding.

 

De naaiateliers waarmee ik samenwerk zijn geselecteerd om minimaal een zelfde passie en kwaliteitsgraad te kunnen waarborgen, als die u bij mij op schoengebied terugvind…

De meest voorkomende werkzaamheden bestaan uit:  het inzetten van nieuw ritsen in pantalons! We maken broeken korter met desgewenst stootband, omslag of splitjes erin. Tailles innemen of uitleggen we verzorgen het graag.

Nieuwe broekzak nodig ik regel het voor u….

Rokken kunnen voorzien worden van nieuwe ritsen. Ik laat ze graag korter maken met de machine danwel met de hand en in-/ exclusief de voering.

Plooirokken korter maken of geheel nieuwe voering erin ? Ik arrangeer het voor u.

Van Colberts worden vaak de mouwen korter gemaakt eventueel met split of zonder voering, zelfs mouwen langer maken kan afhankelijk van het model en textiel. Wist u dat ik zelfs de retro-mouwstukken voorradig heb ?

Knopen aanzetten of nieuwe knoopsgaten maken, nieuwe voeringen inclusief 2 binnenzakken of alleen een nieuwe binnenzak ? Het is vaak eenvoudigweg mogelijk.

Nieuwe schoudervullingen koop ze bij Dun Hook samen met een stuk klittenband of laat ze via mij inzetten in uw kleding.

Ook in uw textiel of lederen Jack of Mantel kan ik nieuwe ritsen plaatsen. Mouwen met manchetten ? Regenjassen korter maken met de hand, vraag ernaar.

Er is erg veel mogelijk tegen eerlijke prijzen en ook u verdiend de hulp om schoonheid te mogen tonen !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *