Horloge

Laat uw horlogebatterij verwisselen door uw schoenmaker.

Hij heeft er professioneel gereedschap voor aangeschaft.

M.b.v. een kastopener of dekselmes verzorg ik het verwisselen van horlogebatterijen eventueel inclusief de rubberen ring.

Als de as van uw horlogebandjes stuk of kwijt is, heb ik wellicht een passende vervanger voor u. Sommige horlogebandjes zijn trouwens nog best te repareren.

Met een metaalbandverkleiner kan ik uw horlogeband verkleinen, mits uw horlogeband dit toelaat, terwijl dit tevens mogelijk is bij een aantal van de Fossil-sieraden die ik verkoop.

Afhankelijk van mijn overige werkzaamheden en drukte adviseer ik om de vervanging of reparatie te combineren met het doen van uw overige boodschappen in Swalmen, zodat uw wachttijd aanzienlijk korter lijkt…

 

2 thoughts on “Horloge

  1. Dag Sabrina,

   Ik hoop dat jullie in Heerlen weer een mooie voedingsbodem hebben gevonden voor de nieuwe zaak ( http://sta-sterk.nl/ ) en wens jullie nogmaals veel succes.

   Een tijd geleden ben ik op zoek gegaan naar een professionele reparatieset en heb deze via internet mogen overnemen van de nazaten van een ambachtelijk horlogemaker.

   Verder knutselde ik al sinds mijn prille jeugdjaren hobbymatig met horloges en ook al waren er enkele exemplaren bij (die ik op 6 jarige leeftijd) niet meer in elkaar gezet kreeg, hier zit wel de kern in denk ik.
   We krijgen “allemaal” wel een horloge open, terwijl, net als bij vakwerk aan ons schoeisel, aanleg en oefening je mag onderscheiden van de ervaren hobbyist.
   De batterijen gewoon rechtstreeks betrekken bij een groothandel zodat je een goede prijs-/kwaliteitsverhouding kunt aanbieden aan je klant. Voor de horlogebandjes heb je een horlogebandstift nodig. Daarnaast heb ik geïnvesteerd in kwalitatief goed gereedschap, wat automatisch waardevol wordt in de handen van ons als ambachtelijk vakman.

   Groeten,

   Joep
   Schoenmakerij Dun Hook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *