Modefournituren en Creatief Handwerken

Meer dan 120.000 artikelen staan indirect tot uw beschikking, terwijl een groot assortiment van mode, fournituren, wol en handwerken terug te vinden is in mijn winkel te Swalmen.

Bezoek de website van mijn hofleverancier G. Brouwer om inspiratie op te doen of om artikelen uit toe zoeken welke u in mijn winkel kunt kopen, danwel tegen vooruitbetaling kunt bestellen (vraag naar de voorwaarden in de winkel).

Topkwaliteit naai- en borduurgarens van Amann Mettler, Prym en Goldzack fournituren. Diverse leuke bretels maar ook mannelijke/ vrouwelijke applicaties & patches voor zowel kinderen als volwassenen. Een uitgebreid assortiment van YKK ritsen, Restyle BJ Band en alle kleuren opstrijkbare reparatiedoek voor zowel textiel als spijkerstof, Vlieseline producten, Schmetz naai- machinenaalden, Brei- en borduurnaalden, overtrekpapier, Dylon alle kleuren textielverf en nog veel meer.

Is uw rits stuk dan hoeft deze niet altijd geheel vervangen te worden. Naast algemene reparatiekennis maakt ervarings gerelateerd inzicht het vaak mogelijk een schuiver te herplaatsen, te vernieuwen desgewenst inclusief nieuwe eindstops. Ook het schuiver-handvatje of labeltje kan ik vervangen :). Toch is soms de nieuwe rits uiteindelijk voordeliger !

De Amann borduurgarenkast op de foto links is recentelijk aangeschaft en bevat tevens metallic en multicolour garens.

De overige kleuren in deze kast zijn trouwens uitermate geschikt voor gebruik op de gewone naaimachine waarbij de garens geweldig sierlijk effect geven. Ook erg fijn om te gebruiken bij satijn- en/of zijdestoffen.

De garens worden zelfs gebruik om te quilten !!

 

Bezoek mijn winkel en laat u zich aangenaam verrassen…..

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *