DSS Holland/ Power Schoenmachines

Vandaag was Arjen Jongepier directeur van Power Schoenmachines/ DSS Holland op bezoek om de status van mijn machinepark te verifiëren, waarbij hij op speciaal verzoek mijn nieuw aangeschafte 180 kg zware “second hand first class” Obe Besser doornaaier afstelde en controleerde.

Ik leerde Arjen zo’n 5 jaar geleden kennen en voelde meteen een klik vanwege zijn no-nonsense benadering, bijzonder inlevingsvermogen, pinpointing, brede ervaring en relativeringsvermogen. Daarnaast bracht de eerlijke prijs-/ kwaliteitsverhouding hem de gunning van het onderhoudsbeheer van mijn machinepark.

Paradoxaal leerde vandaag, dat de voormalige eigenaar er eigenhandig enkele Hardostickers op geplakt had, terwijl het eigenlijke merk (Obe Besser) van italiaanse makelij is. Je deze actie kunnen vergelijken met het plakken van merkbekende Jaguarsticker op een (kwalitatief veel beter geproduceerde) volvo 144 Grand Luxe 2.0 8v teneinde de verkoop te versnellen, edoch niet wetende dat de laatste een mechanisch juweeltje uit 1966 blijkt te zijn.

Er komen deze/ volgende week nog enkele extra onderdelen via DSS Holland binnen,  waarna ik startklaar zal zijn om enkele wachtende projecten adequaat te kunnen voltooien.

Ondanks de veeleisende klantenwensen weet ik nu dat het de laatste weken loonde om soms te moeten wachten op dankbare kwaliteit !

Trouwens het voordeel voor u als klant bestaat eruit dat méér variëteiten van maakwijzes kunnen worden toegepast bij de kwaliteitsreparaties van uw schoenen….

Zo nu heerlijk de warme wol begroeten en dromen over begrip, gunning, toekomst en passie.

Ennuh, morgen gezond weer op allemaal !!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonPersoonlijk Blog