De schoentovenaar

Om je werk als schoenhersteller adequaat te kunnen verrichten, heb je naast je ambachtelijk inzicht veel fantasie en creativiteit nodig om tot een oplossing te komen, welke ten tijde van de schoenvervaardiging niet bestond.

Ik sluierde er gisteren al over op facebook:

“Morgen neem ik mijn leest weer mee naar een droom van me: een eigen bedrijf.    Niet toevallig is dit schoenmakerij Dun Hook, alwaar ik weer schoenen en lederwaren ga herstellen, messen laten slijpen, kledingreparaties verzorgen, kiala/UPS pakketten verspreiden, schoenfournituren en modefournituren verkopen, sleutels dupliceren, naamborden en steeltags verkopen, stomerij service bieden, sokken en wandelstokken verkopen, sieraden, Tassen, riemen en portemonnees verkopen, stomerij service te bieden en …..  ( zie verder op mijn persoonlijk blog )

Vandaag bezocht Ralf, een zeer goede kennis en tevens vertegenwoordiger van Moeder’s geuren mijn zaak. Ik ken hem reeds vanuit zijn vorige positie en ben altijd aangenaam verrast bij zijn komst, aangezien ook hij openstaat voor niet alledaagse dingen. Zo vertelde ik hem ooit over mijn werk wat ik destijds bij Hint Limburg en Hint Nederland deed voor HB-kinderen en keek hij er niet van op dat er ook schoenmakers zijn die hoogbegaafd zijn..

Als schoentovenaar 🙂 werd ik aangenaam verrast door een wizardbox welke hij bij zich droeg. De hedendaagse voorgesimuleerde spelomgevingen laten weinig ruimte over voor de broodnodige fantasie en prikkeling van het creatieve (kind)brein en ik zie de wizardbox dan ook als een leuke en misschien wel mysterieuze aanvulling hierop in cadeauvorm.

De wizardbox bevat een tovenaarshandboek (160 pag.), dromenvanger, oude magische toverkaart, kompas, zakje met echte rozenkwarts edelsteen en een geheim ingrediënt.

In het tovenaarshandboek neemt hoofdrolspeelster Maggy Mulder je mee op een spannende reis en leert je het geheim van de Wizardbox te ontdekken. Maggy laat je zien dat de Wizardbox vol zit met magische ingrediënten die je alles leren over de toverkrachten in jezelf. Vul jouw eigen Wizardbox en reis mee met dit spannende interactieve boek voor kinderen èn volwassenen die de magie in zichzelf willen ontdekken.

Er zijn 14 stappen en dus 14 magische ingrediënten. Vier hiervan komen uit Iqésia en zitten al in de Wizardbox. De rest verzamel je zelf in je eigen persoonlijke Wizardbox, een kado vol magie!

De eerste oplage van de wizardbox is (in gesigneerde versie van 4 stuks) vanaf heden te koop bij schoenmakerij Dun Hook voor € 24,95.

P.s het boekdesign is in handen van Ien van Laanen, welke bekend is om haar omslagen van de Nederlandse Harry Potter boeken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonPersoonlijk Blog