RFID portemonnees

 

Koop nu een leuke portemonnee in anti-skimming uitvoering. Ik heb diverse modellen van Samsonite in voorraad en nog enkele leuke huismerk aluminium uitvoeringen met een lederen omslag er omheen.

Leuk als kerst- of Sinterklaaskado of gewoon om iemand waar je van houd een plezier mee te doen.

Bear Design Tassen

IMG_8861  Bear Design Tassen

De nieuwe tijdloze collectie kijkt me lief aan en ik weet, dat je voor sommige tassen moet sparen, terwijl andere modellen je het gevoel geven dat je ze meteen waard bent.

Gun jezelf gewoon het cadeau dat je dagelijks plezier geeft en je anders laat verschijnen.

Sinds het begin geeft het design & the look me nog steeds vlinders….

Met een Bear design tas mag je anders zijn en dat is ook de reden, dat ik ze al 5 jaar in mijn assortiment en persoonlijke collectie heb.

Van stijlvol naar stoer en van ruigheid naar élégance…

Kom gewoon eens vrijblijvend snuffelen of Koop de tas die je het mooiste vind !

 

 

Posing

interieur 2

Heerlijk !! De nieuwe winkel is nu sinds 10 weken een feit en het is een waar genot om in deze eigen gecreëerde omgeving te mogen werken.

Een half jaar geleden ben ik gestart met de verkoop van Annell garens voor breien en haken en merk dat mijn klanten enorm tevreden zijn met de prijs/kwaliteitsverhouding.

Sinds kort ben ik een samenwerking gestart met breiclub.nl en kan u bij aankoop van haak- en breigerelateerde artikelen nu een gratis cursus aanbieden….

interieur

 

Verder heb ik mijn collectie Bear Design tassen enorm uitgebreid. De grootste collectie van Limburg vind u gewoon in Swalmen !!

Er zijn veel artikelen toegevoegd in de hobby- en naaiartikelenafdeling en ook de schoenfournituren zijn nog meer aanwezig.

 

Schoenmakerij Dun Hook in Swalmen mag zich nu tot een van de grootste dorpsschoenmakerijen van Nederland rekenen.

Ik ben hier enorm trots op en weet, dat dit alleen mogelijk was door onze wederzijdse gunfactor.

Ik zal hier keihard aan blijven werken en:

Graag dank ik jullie hiervoor en wens iedereen via deze weg

een miraculeus 2015 !

 

Tot weerziens,

 

Joep

De Sjoester van Zjwame

 

Tassen

01ce806c-8c9a-4a43-a17f-2607088f4665 Met grote blijdschap is er afgelopen middag gewerkt aan de opbouw van het 2e tassenrek, wat tijdelijk ter revisie naar een poedercoatbedrijf was.

Het hele rek staat er weer fris bij en hangt vol met zowel rugzakken als de allernieuwste schoudertassen, waarbij gezorgd is voor een goede kwaliteit- prijsverhouding.

Naast de klassiekers tevens enkele modieuze zomertassen welke ook rustig in de overige seizoenen passen.

Veel Vrouwen hebben het liefst meerdere handtassen in allerlei verschillende kleuren, modellen en maten.

Het beloofd een heerlijke zomer te worden dus kies een tas die bij je past.

Daarnaast hangen binnen in de winkel weer veel tassen b63e3cf5-d9c8-4733-9ade-8e157f2fb518van het merk Bear Design, waarbij tevens  een selectie tassen draagbaar is voor zowel mannen als vrouwen.

Ook zijn er tassen geschikt voor laptop en/of ipad en allerlei handige kleine vakantietasjes voor portemonnee en papieren. Of tasjes die onder de kleding gedragen kunnen worden.

Trouwens voor de vakanties naar risicovollere landen nog enkele lederen riemen met rits aan de achterzijde.

 

Autosleutels

Vanaf heden tevens de mogelijkheid om autosleutels met transponder te laten verveelvoudigen. Hiertoe is een gloednieuwe machine aangeschaft welke in verbinding staat met de database van Europa’s grootste sleutelleveranciers Silca.

In auto’s vanaf 1995 komen vaak transponders voor teneinde autodiefstal te voorkomen. De chip in uw sleutel schakelt de startblokkering uit, zodat zonder de sleutel starten “niet” mogelijk is.

Bij sommige auto’s kan uw schoenmaker u mogelijkerwijze vragen uw auto “voor de deur” te parkeren, met de gevarenlichten aan, i.v.m. het overzetten van codes vanuit uw auto.

Bij auto’s vanaf 1995 graag kentekenbewijs en identiteitsbewijs meenemen, zodat ik kan voorkomen, dat er sleutels worden nagemaakt zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Uw schoenmaker is aangesloten bij de sleutelmakers van autosleutels.com .

Op die website kunt u vooraf thuis bekijken of uw sleutel gedupliceerd kan worden door Schoenmakerij Dun Hook of dat deze alleen uw automerkdealer besteld kan worden.

Mocht uw sleutel erbij staan, kan ik u in mijn winkel verwelkomen met verrassend lage prijzen t.o.v. uw merkdealer.

De schoentovenaar

Om je werk als schoenhersteller adequaat te kunnen verrichten, heb je naast je ambachtelijk inzicht veel fantasie en creativiteit nodig om tot een oplossing te komen, welke ten tijde van de schoenvervaardiging niet bestond.

Ik sluierde er gisteren al over op facebook:

“Morgen neem ik mijn leest weer mee naar een droom van me: een eigen bedrijf.    Niet toevallig is dit schoenmakerij Dun Hook, alwaar ik weer schoenen en lederwaren ga herstellen, messen laten slijpen, kledingreparaties verzorgen, kiala/UPS pakketten verspreiden, schoenfournituren en modefournituren verkopen, sleutels dupliceren, naamborden en steeltags verkopen, stomerij service bieden, sokken en wandelstokken verkopen, sieraden, Tassen, riemen en portemonnees verkopen, stomerij service te bieden en …..  ( zie verder op mijn persoonlijk blog )

Vandaag bezocht Ralf, een zeer goede kennis en tevens vertegenwoordiger van Moeder’s geuren mijn zaak. Ik ken hem reeds vanuit zijn vorige positie en ben altijd aangenaam verrast bij zijn komst, aangezien ook hij openstaat voor niet alledaagse dingen. Zo vertelde ik hem ooit over mijn werk wat ik destijds bij Hint Limburg en Hint Nederland deed voor HB-kinderen en keek hij er niet van op dat er ook schoenmakers zijn die hoogbegaafd zijn..

Als schoentovenaar 🙂 werd ik aangenaam verrast door een wizardbox welke hij bij zich droeg. De hedendaagse voorgesimuleerde spelomgevingen laten weinig ruimte over voor de broodnodige fantasie en prikkeling van het creatieve (kind)brein en ik zie de wizardbox dan ook als een leuke en misschien wel mysterieuze aanvulling hierop in cadeauvorm.

De wizardbox bevat een tovenaarshandboek (160 pag.), dromenvanger, oude magische toverkaart, kompas, zakje met echte rozenkwarts edelsteen en een geheim ingrediënt.

In het tovenaarshandboek neemt hoofdrolspeelster Maggy Mulder je mee op een spannende reis en leert je het geheim van de Wizardbox te ontdekken. Maggy laat je zien dat de Wizardbox vol zit met magische ingrediënten die je alles leren over de toverkrachten in jezelf. Vul jouw eigen Wizardbox en reis mee met dit spannende interactieve boek voor kinderen èn volwassenen die de magie in zichzelf willen ontdekken.

Er zijn 14 stappen en dus 14 magische ingrediënten. Vier hiervan komen uit Iqésia en zitten al in de Wizardbox. De rest verzamel je zelf in je eigen persoonlijke Wizardbox, een kado vol magie!

De eerste oplage van de wizardbox is (in gesigneerde versie van 4 stuks) vanaf heden te koop bij schoenmakerij Dun Hook voor € 24,95.

P.s het boekdesign is in handen van Ien van Laanen, welke bekend is om haar omslagen van de Nederlandse Harry Potter boeken.

 

Vlijmscherpe actie

Zoals bekend kunt u bij Schoenmakerij Dun Hook tevens messen laten slijpen: kijk gerust nog eens op  http://www.dunhook.nl/blog/slijpservice/ (of in het menu Slijpservice).

Verder wil ik via dit bericht een enquete onder de aandacht brengen waarbij onderzoek gedaan wordt naar de naamsbekendheid van een slijperij en waarbij inwoners van Nederland tussen 20 en 65 jaar gevraagd worden voor het invullen van de enquete.

Afbeelding zonder bijschrift

U maakt hierbij kans om een Ez profi oestermes te winnen ter waarde van € 49,50.

Deze actie loopt tot 20-11-2013. Dus ben er snel bij als u kans wil maken.

Meedoen kan via: Slijperij Enquete

Wist u trouwens dat een vlijm (oftwel lancet of laatijzer), vanaf de middeleeuwen tot de 19e eeuw, gebruikt werd bij het aderlaten door chirurgijn of barbier.

Het verschil tussen doorstomen en verder stomen

Natuurlijk wist u al waarom uw stomerijgoed blij werd na terugkomst bij Schoenmakerij Dun Hook. Een kijkje achter de schermen verteld u nogmaals waarom …

Als kwaliteit een renderende investering is, vertegenwoordigt het resultaat de meerwaarde voor u als klant, waarbij passie gratis is. Alle felicitaties voor mijn bevoorrecht partners in stomerij welke hun 35 jarig bestaan oprecht mogen vieren.

Schoonheid en zuiverheid geven je na reiniging een zuiver comfortabel gevoel en Hier blijven we samen naar op zoek…..

Meer dan oprechte dank aan Alex, Suzan, harde werkers op de werkvloer, het reparatieatelier en Marij op de bus voor de stevige samenwerking.

DSS Holland/ Power Schoenmachines

Vandaag was Arjen Jongepier directeur van Power Schoenmachines/ DSS Holland op bezoek om de status van mijn machinepark te verifiëren, waarbij hij op speciaal verzoek mijn nieuw aangeschafte 180 kg zware “second hand first class” Obe Besser doornaaier afstelde en controleerde.

Ik leerde Arjen zo’n 5 jaar geleden kennen en voelde meteen een klik vanwege zijn no-nonsense benadering, bijzonder inlevingsvermogen, pinpointing, brede ervaring en relativeringsvermogen. Daarnaast bracht de eerlijke prijs-/ kwaliteitsverhouding hem de gunning van het onderhoudsbeheer van mijn machinepark.

Paradoxaal leerde vandaag, dat de voormalige eigenaar er eigenhandig enkele Hardostickers op geplakt had, terwijl het eigenlijke merk (Obe Besser) van italiaanse makelij is. Je deze actie kunnen vergelijken met het plakken van merkbekende Jaguarsticker op een (kwalitatief veel beter geproduceerde) volvo 144 Grand Luxe 2.0 8v teneinde de verkoop te versnellen, edoch niet wetende dat de laatste een mechanisch juweeltje uit 1966 blijkt te zijn.

Er komen deze/ volgende week nog enkele extra onderdelen via DSS Holland binnen,  waarna ik startklaar zal zijn om enkele wachtende projecten adequaat te kunnen voltooien.

Ondanks de veeleisende klantenwensen weet ik nu dat het de laatste weken loonde om soms te moeten wachten op dankbare kwaliteit !

Trouwens het voordeel voor u als klant bestaat eruit dat méér variëteiten van maakwijzes kunnen worden toegepast bij de kwaliteitsreparaties van uw schoenen….

Zo nu heerlijk de warme wol begroeten en dromen over begrip, gunning, toekomst en passie.

Ennuh, morgen gezond weer op allemaal !!!

 

Kor(t)ingen ?

Gelijk aan alle dagen van het jaar gelden deze week wederom de vaste hartelijk verklaarbaar scherpblijvende prijzen op al mijn artikelen !

Geen belachelijk hoge rabatten,  zodat u zich deze week afvraagt waarom u zich ietwat bedrogen voelde door een naburig bedrijf, wat het product aanprijst waar u vorige week met trots nog teveel voor betaalde…

Waarom deze parafrasering ? Een verbuiging van mijn majeure vocabulaire ?

Zeer eenvoudig: ik bied mijn medemens, een wederzijdse voordelige verdienste ! Vaak zelfs ongevraagd en zeker hardwerkend aanvoelend welbedoeld !

Want er bestaat geen korting die opweegt tegen gunning, ook niet in een suggestieve fabeltjeskrant van vertellingen.

Wel doe ik soms iets van de prijs af, terwijl de kwaliteit even hoog blijft. Een gebaar van wederzijds opgebouwde verdiende genegenheid. Met trots weten waarom je elkaar iets gunt. Kwestie van eerlijk vertrouwen en  nieuwerwetse oprechtheid.

Blij, ben ik, dat mijn klanten andere veren dragen als de struisvogels van oogjes dicht en snaveltjes toe.

Wat mij bekoort zijn de mensen die zachtvol zingen als ze mijn winkeltje verlaten en twinkelend neuriën als ze weerkomen. Tekeningen van creativiteit 🙂

En helaas wil ik geen korting verstrekken op mijn passie want:

Gelijk aan alle dagen van het jaar gelden deze week wederom de vaste hartelijk scherpblijvende prijzen op al mijn artikelen !

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonPersoonlijk Blog